sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Jälkileirillä

Olimme Ensin kanssa jälkileirillä perjantaista lauantaihin, jossa pääsimme treenaamaan peltojälkeä muiden aloittelijoiden kanssa. Leiri olisi jatkunut ihan sunnuntaillekin asti, mutta ajattelin jo etukäteen, että ei varmaan Ensin kanssa jakseta kahta päivää täyttä asiaa. Arvaus meni ihan nappiin, koska heräsin juuri 13 tunnin unilta.

Sää ei myöskään ollut erityisen armollinen nuorelle ruotsinlapinkoiralle, sillä lämpötila heilui koko päivän 25 yläpuolella. Minäkin onnistuin kärventämään itseni oikein nätisti auringossa, käsivarret ja jalat hehkuvat aivan punaisina.

Jälkitreenaus aloitettiin siis pellolla, jonne tein 30-40 askeleen jälkiä. Joka askeleelle tiputettiin nami, jotta koira yhdistäisi palkkauksen ja rikotun maan. Ensi ei kuitenkaan nameistä niin välittänyt, vaikka kokeiltiin ihan lihapullanpalasia, tosin helteellä saattoi olla osuutensa. Töitä se kuitenkin teki nenä tuhisten, keskittyneesti häntä alhaalla. Muutenkin koko homma meni kuten koiran kanssa yleensäkin: koira kyllä tietää mitä tekee, mutta minä tulen perässä pölhönä ja koitan kaikin keinoin sotkea koiran kuviot.

Eihän tässä auta kuin lähteä reenaamaan lisää!


Vielä otos torstaiselta uintireissulta:Ensi jopa suostui uimaan tuolla reissulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti