torstai 12. tammikuuta 2017

06.12.2016 Tampere ryhmänäyttely

FCI osa 5, osa 6 & 8

Tuomari/Domare: Jetta Tschokkinen
Avoin luokka ERI / Öppen klass UTM
3v. Koon ylärajoilla. Voisi olla hieman korkeampi raajoiltaan. Oikeapiirteinen pää. Hyvät silmät, korvat ja purenta. Hyvinrakentunut etuosa. Hieman pitkät käpälät. Hyvä rungon muoto. Oikeinkannettu häntä, kinner voisi olla matalampi. Oikea karvanlaatu tänään hieman niukka. Liikkuu edestä ja takaa kapeasti. Esiintyy hyvin.

3 år. Storleken vid övre gränsen. Kunde vara högre upp på benen. Korrekt skuret huvud. Bra ögon, öron och bett. Välbyggd framdel. En aning långa tassar. Bra form på kroppen. Korrekt buren svans, hasen kunde vara lägre. Päls av korrekt kvalitet, idag i lite knapp päls. Rör sig smalt fram och bak. Visar sig väl.


---


Tuolla näyttelyssä ekaa kertaa ikinä mitattiin meidän kohdalla säkä ja kun ei sitä ikinä olla treenattu, niin koira pyöri mittaushärvelin alla kuin väkkärä. Tuomari taisi saada vähän virheellisen mittaustuloksen, sillä kotona mitattuna Ensi tosiaan on vain sen 43cm säkäkorkeudeltaan, mikä on aikalailla ruotsinlapinkoiranartun ihannekorkeus. Saatiin kuitenkin ERI, joten miulla ei ole mitään valittamista asiaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti