sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Kauhea karhu ja vielä kauheampi koira

Käytiin koirien kanssa viime lokakuussa tapaamassa konekarhua. Rannikon lappalaiset tarjosivat puitteet Petotesteille Kotkassa ja sinne siis lähdin minäkin koirat kainalossa ihmettelemään. Puolisoni Nico kuvasi kahdella kameralla videot niin saatiin hyvät koosteet tilanteesta. Lopussa kuuluu myös Asko Sorvon antama palaute.

VIMMA:Hirveän hyvin tuo pieni toimi, yllätyin miten rohkea Vimma on! Aika paljon se näköjään tuossa miun vieressä oli, muistin että se olis enempi ollut miun ja karhun välissä. Tuolla testissä siis ekan kerran Vimmalta hävisi ääni aivan kokonaan haukkuessa, yleensä se vaan käheytyy ja välillä vähän "nikottelee" sen haukkumisensa kanssa. Ja palautteenannossa se taas jo haukuskeli omaan tuttuun tyyliinsä. Sama vika on ollut jo ihan pennusta asti. Seuraavalla viikolla vein Vimman eläinlääkäriin, eikä kurkusta onneksi löytynyt mitään ihmeempää, Vimma vaan kiihtyessään ei ilmeisesti osaa hengittää ja haukkua yhtäaikaa tai jotain sellaista.


ENSI:Kyllä mie oon tiennyt, että Ensillä on vahva oma tahto, mutta näköjää sille ois yks karhupaisti pitäny saada kanssa. En tiedä mitä kävisi tositilanteessa, osaako Ensi pysytellä karhusta liian etäällä vai tuleeko siitä paisti karhulle. Hirveän paljon uutta opin molemmista koirista tällä reissulla, vaikka vähän kalliilta tuo hinta tuntuikin, niin ei tämmöistä olis missään muualla oppinut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti